Στην Lamda Foods S.A. από την ίδρυσή μας σεβόμαστε τον καταναλωτή και δίνουμε προτεραιότητα στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι μονωμένες σύμφωνα με τον ισχύοντα Πολεοδομικό Κανονισμό, ώστε να εξοικονομούν ενέργεια για την ψύξη\θέρμανση (διπλοί υαλοπίνακες). Λαμπτήρες LED χρησιμοποιούνται για τον φωτισμό. Υδραυλικές εγκαταστάσεις με αυτόματα συστήματα ελέγχου διαρροών (καζανάκια, βρύσες κλπ). Τα υγρά απόβλητα κατευθύνονται σε φυσικό βόθρο εντός του κτήματος. Συλλέγουμε το βρόχινο νερό σε δεξαμενές 36 τόνων, προκειμένου να αρδεύσουμε κτήμα 8 στρεμμάτων, στο οποίο βρίσκονται οι εγκαταστάσεις μας.

Αφετηρία του ομίλου ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση με την επωνυμία Χρ. Ιωάννου & ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της υπήρξε η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεων (γεωθερμία) και ηλιακών θερμοσιφώνων. Από το 2008 η ΛΑΤΟ δραστηριοποιείται ενεργά και στην παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων.

klimaplus

Η Εταιρεία Kαρκαμπάσης Ν. - Κωνσταντακος Π. Ο.Ε με διακριτικό τίτλο Klima Plus δραστηριοποιείται στο χώρο της επαγγελματικής ψύξης και κλιματισμού από το 1995.

Η εταιρία Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες, με εμπειρία στην κατασκευή μεγάλων Φ/Β σταθμών από το 2007, εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της συντήρησης...

H Climatism ιδρύθηκε το 1995 στη Γλυφάδα και έκτοτε δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Σαφής προσανατολισμός της εταιρείας Climatism είναι οι προτάσεις, εφαρμογές και...

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO