Ανδρέου Μόνωση ABETE

Η εταιρεία Ανδρέου ABETE από το 1999 προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα εξοικονόμησης ενέργειας κτηρίων.

Πιο συγκεκριμένα παρέχοντας ευρεία γκάμα προϊόντων για κάθε οικοδομική εργασία, δραστηριοποιείται στην εμπορία μονωτικών υλικών, χρωμάτων, ηλεκτρικών και λοιπών εργαλείων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, υδρορροών, ελαφρό-σκυροδεμάτων, καθώς και δομικών στοιχείων ξηράς δόμησης.

Επίσης παρέχει συστήματα θερμομονώσεων και στεγανοποίησης δωμάτων, εξωτερικής θερμομόνωσης κτηρίων, μονώσεως στεγών και τοποθέτησης υδρορροών αλουμινίου. Έχει τη δυνατότητα θερμογραφικών ελέγχων και ελέγχων αεροστεγανότητας μονωτικών και πάσης φύσεως δομικών υλικών. Τέλος έχει την απαραίτητη εμπειρία για την παροχή ολοκληρωμένης μελέτης & κατασκευής κτηιρίων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, καθώς και παθητικών κτηιρίων.

Η εταιρεία Ανδρέου ABETE προσφέρει αδιάκοπη τεχνική υποστήριξη των εφαρμογών της με την παροχή πολυετών εγγυήσεων & τακτικών ελέγχων των έργων της. Η εταιρεία σήμερα απαριθμεί εκτός από την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο, βραβείο καινοτομίας, καθώς και την αποδοχή τοπικών και διεθνών φορέων.

Εκτός από μέλος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εταιρειών Μόνωσης και στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διογκωμένης Πολυστερίνης, είναι μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικών Κτηρίων, στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μονωτών FESI, στην Παγκόσμια Ένωση Μονωτών ΝIA αλλά και στον παγκοσμίως αναγνωρισμένο φορέα παραγωγών EPS, GHS.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ ABETE διαθέτει ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης ISO πιστοποιημένο από την DQS κατά:
• EN ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας)
• ΕΝ ISO 14001:2004 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης)
• ΕΝ ISO 18001:2007 (Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία)

Η ΑΝΔΡΕΟΥ ABETE με τα τεχνικά πολυκαταστήματα της τόσο στον νομό Ευβοίας στην Χαλκίδα οδός Κιαπέκου ( Πάρκο Λαού ) όσο και στον νομό Αττικής στην Κηφισιά Λ.Τατοίου 133 καθώς και με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της παρέχει <πράσινες λύσεις> με υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε ανάγκη των κτηρίων.

ΑΝΔΡΕΟΥ ABETE ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ..… ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO