Αφοί Γ. Σταματιάδη Ο.Ε


Η εταιρία Αφοί Γ. Σταματιάδη Ο.Ε, συνεχίζει μια πορεία 35 ετών στο χώρο του μαρμάρου και μέσα από την εξέλιξη της τεχνολογίας στην κατασκευή αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας με τις εναλλακτικές πήγες εγκαινιάζει μια Νέα Εποχή.

Το 2011 ξεκίνησε συνεργασία με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο της θέρμανσης, την Ιταλική LaNordica Extraflame και την Νορβηγική Nordpeis, βασικοί στόχοι των οποίων είναι η ποιότητα, η αισθητική και η καθαρή καύση. Παράλληλα, έχει απλώσει δίχτυ συνεργασίας και σε άλλες κορυφαίες επιχειρήσεις όπως οι Δανέζικες Varde Ovne και Aduro, η Τσέχικη Flamingo, η Γερμανική XEOOS και η Γαλλική Polyflam.

Στην πλήρως ανακαινισμένη έκθεση , το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει επώνυμα και πιστοποιημένα ενεργειακά προϊόντα καθώς και προϊόντα μαρμάρου και γρανίτη, μέσα από μια τεράστια ποικιλία σε παραδοσιακό ή μοντέρνο design. Η εταιρία επίσης διαθέτει ενεργειακά τζάκια, τζάκια νερού (καλοριφέρ), τζακόσομπες ξύλου, σόμπες αντίστροφης καύσης, ξυλόσομπες, λέβητες ξύλου, λέβητες pellet, λέβητες φυσικού αερίου, καυστήρες pellet, διάφορα προϊόντα ηλιοθερμίας, επενδύσεις τζακιών και δαπέδου, σκάλες, καλλιτεχνήματα, πάγκοι κουζίνας-μπάνιου, μνημεία και άλλες αμέτρητες εφαρμογές. Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε προσιτές τιμές μέσα από ένα εκτεταμένο πρωτοποριακό δίκτυο συνεργατών - εισαγωγέων ικανών να προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO