Δέλτα Κλίμα ΕΠΕ

Η ΔΕΛΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ, είναι η θυγατρική του Ομίλου Εταιριών ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, που ασχολείται αποκλειστικά με τα συστήματα σύγχρονου κλιματισμού και θέρμανσης, με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που προώθησε δυναμικά, ήδη από το 1980 την τεχνολογία του κλιματισμού με αντλίες θερμότητας, αξιοποιώντας τη δωρεάν ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον. Σήμερα, παρέχει όλη την απαραίτητη υλική, μελετητική και τεχνική υποδομή για έργα Σύγχρονου Κλιματισμού, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ), κυρίως στον κτιριακό τομέα.

Οι δραστηριότητες της Εταιρίας στον τομέα του κλιματισμού / θέρμανσης καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της μελέτης σχεδίασης κεντρικών και ημικεντρικών συστημάτων, της προμήθειας μηχανημάτων για μεγάλα αλλά και μικρά έργα, καθώς και τεράστιας ποικιλίας υλικών και εφαρμογών υψηλής ενεργειακής αποδοτικότητας για εγκαταστάσεις σε ξενοδοχεία, πολυκαταστήματα, εργοστάσια, επαγγελματικούς χώρους, νοσοκομεία, σπίτια και γραφεία.

Από το 1992 η Εταιρία ενεργοποιείται και στον τομέα της γεωθερμίας, σε στενή συνεργασία με παγκοσμίως γνωστούς οίκους κατασκευής αντλιών θερμότητας νερού-νερού και νερού-αέρα κατάλληλων για την εκμετάλλευση της ενέργειας που βρίσκεται στο έδαφος.

Σε όλους του παραπάνω τομείς, η Εταιρία αντιπροσωπεύει, εισάγει και υποστηρίζει εξοπλισμό υψηλής ποιότητας αξιόπιστων κατασκευαστών από την Ευρώπη, την Αμερική και την Άπω Ανατολή.

Με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που έχει διαμορφώσει η Εταιρία, είναι σε θέση να εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, με αποτέλεσμα οι πιο απαιτητικοί ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εγκαταστάτες να την εμπιστεύονται.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ είναι πιστοποιημένη για την εμπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO