Ενεργειακή Κουλοσούσας

Η Κουλοσούσας Σ. Βάϊος – Ενεργειακή δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπόριο και εφαρμογή προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με ένα μεγάλο εύρος προϊόντων όπως μπαταρίες παντός τύπου, φωτοβολταϊκών συστημάτων και ηλιακής θέρμανσης νερού.

Ως δεύτερη γενιά με δραστηριότητα στο χώρο των μπαταριών από το 1967 και καθαρά οικογενειακή επιχείρηση , οι βασικές αξίες της εταιρείας εστιάζονται στη δέσμευση για την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον λύσεων αποθήκευσης ενέργειας, είτε ηλεκτρικής είτε θερμικής, που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών.

Στα 38 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας με βασικούς άξονες την τεχνογνωσία και την καινοτομία, έχουν παραδοθεί με συνέπεια ιδανικές λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η εταιρεία έχει κατασκευάσει 160 αυτόνομους φωτοβολταϊκούς σταθμούς και 30 Διασυνδεδεμένους σε ολόκληρη την Μαγνησία.

Οι τομείς με τους οποίους ασχολείται η εταιρεία είναι οι εξής:

  • Φωτοβολταϊκα & Ενεργειακή Αυτονομία

Το ηλιακό Φωτοβολταϊκό σύστημα είναι μια αξιόπιστη και χωρίς ρύπανση παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι ή το γραφείο. Μικρά φωτοβολταϊκά συστήματα παρέχουν μια οικονομικά αποδοτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές όπου είναι ακριβό ή είναι αδύνατη η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω συμβατικών γραμμών τροφοδοσίας. Τα φωτοβολταϊκά συστήματα μπορούν να σχεδιαστούν για να καλύψουν κάθε απαίτηση ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να έχει σημασία πόσο μεγάλες ή πόσο μικρές είναι οι ανάγκες αυτές. Μπορούν να συνδεθούν σε ένα ηλεκτρικό σύστημα διανομής (διασυνδεδεμένο), ή μπορούν να σταθούν μόνα τους αυτόνομα (off-grid). Επίσης η τεχνολογία των Φ/Β συστημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή φωτισμού σε εξωτερικούς χώρους.

  • Eterna Ηλιακοί: Εισαγωγή στην Πράσινη Ενέργεια

Η θέρμανση νερού με ενέργεια από τον ήλιο για θέρμανση χώρου ή για θέρμανση νερού είναι μια εντελώς ανανεώσιμη, αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική πηγή ενέργειας. Ένα τυπικό ηλιακό σύστημα θέρμανσης νερού μειώνει την ανάγκη για συμβατική θέρμανση με ηλεκτρισμό στα δύο τρίτα, κάνοντας την κατασκευή τέτοιων εγκαταστάσεων μια ελκυστική επιλογή για τα σπίτια καθώς και για τις επιχειρήσεις. Η θέρμανση νερού με ενέργεια από τον ήλιο είναι ένας από τα πιο οικονομικά αποτελεσματικούς τρόπους εισαγωγής στις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.

  • Μπαταρίες

Με εμπειρία από το 1967 στην κατασκευή και εμπορία μπαταριών η εταιρεία διαθέτει μπαταριές που καλύπτουν ένα φάσμα εφαρμογών από ρολόγια, παιχνίδια, ups, ηλεκτρικά οχήματα, φωτοβολταϊκά συστήματα, συναγερμών, σκάφη, φορτηγά, βιομηχανικές χρήσεις κτλ.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO