Αποστολίδης Α.Ε.Β.Ε

H εταιρεία Αποστολίδης Α.Ε.Β.Ε – ACA Lighting αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και κατασκευής φωτιστικών και ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών και Ανατολικών χωρών.

Η ACA Lighting διαθέτει μακροχρόνια παράδοση, εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο . Ιδρύθηκε το 2001 ως μετεξέλιξη παλαιότερων εταιρειών των ιδίων εταίρων, αρχής γενομένης το 1965 και εδραιώθηκε γρήγορα στην ελληνική αγορά. Εδρεύει στην πόλη των Σερρών σε συνολικές εγκαταστάσεις 8.880 τ.μ. και μετρά ενεργό πελατολόγιο άνω των 3.000 επιχειρήσεων . Βασικές αρχές της εταιρείας από την ίδρυση της αποτελούν ευελιξία, η συνέπεια και η ανάπτυξη μακροχρόνιων δεσμών με τους πελάτες και τους προμηθευτές της.

Οι βασικές κατηγορίες προϊόντων, στις οποίες επικεντρώνονται η εμπορική και κατασκευαστική δραστηριότητα της εταιρείας είναι:

  • Επαγγελματικός-αρχιτεκτονικός φωτισμός
  • Φωτισμός εσωτερικού χώρου
  • Ηλεκτρολογικό υλικό
  • Ενεργειακές λύσεις (φωτοβολταϊκά πάνελ, ανεμογεννήτριες κλπ.)

Αναλυτικότερα η εταιρία Αποστολίδης Α.Ε.Β.Ε με συνείδηση στην πράσινη ενέργεια έχει εντάξει στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της και τον τομέα των ενεργειακών λύσεων (φωτοβολταϊκά πάνελ, ανεμογεννήτριες κ.λπ.).

Επίσης στην γκάμα των λαμπτήρων και των διάφορων εμπορευμάτων φωτισμού που διαθέτει καταλαμβάνεται μεγάλο ποσοστό από προϊόντα τεχνολογίας led. Η τεχνολογία LED είναι η πιο πρόσφατη τεχνολογία με υψηλή ποιότητα φωτός. Στις λάμπες LED, το φως παράγεται όταν ελάχιστο ηλεκτρικό ρεύμα περάσει μέσω ηλεκτρονικού κυκλώματος. Η διάρκεια ζωής κυμαίνεται από 30.000 έως 100.000 ώρες. Λόγω του μεγέθους τους και της ενιαίας συμπαγούς κατασκευής τους, οι λαμπτήρες LED θεωρούνται πρακτικά άθραυστοι. Για όλα τα παραπάνω η τεχνολογία led θεωρείται μια από τις πλέον οικολογικές μορφές ενέργειας Τα προϊόντα της εταιρίας είναι πιστοποιημένα για την άριστη ποιότητά τους και φυσικά για την ασφαλέστατη χρήση τους από το καταναλωτικό κοινό.

Βασικός στόχος της Αποστολίδης Α.Ε.Β.Ε είναι η μεγιστοποίηση της ικανοποίησης του πελάτη, η ανάπτυξη κλίματος εμπιστοσύνης προς την εταιρεία καθώς και η αύξηση της αξίας της, που επιτυγχάνεται μέσω:

  • της συνεχής προσπάθειας για εξασφάλιση παραγόμενων προϊόντων ποιότητας και παροχής ικανοποιητικής εξυπηρέτησης
  • της εφαρμογής σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, ελέγχου, διαχείρισης και διάθεσης των προϊόντων στον καθορισμένο χρόνο με το μικρότερο δυνατό κόστος για την εταιρεία και τους πελάτες της
  • της ανανέωσης και βελτίωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού
  • της ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού με ειδικευμένα στελέχη
  • της παροχής πληροφόρησης και επιμόρφωσης στο προσωπικό όλων των βαθμίδων μέσω σεμιναρίων στα επιμέρους αντικείμενα της εργασίας τους

Με εστίαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και διαθέτοντας ένα εκτεταμένο, πλήρως οργανωμένο δίκτυο αποθήκευσης και διάθεσης των προϊόντων η ACA Lighting προσφέρει στον πιο απαιτητικό πελάτη τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στην ελληνική εγχώρια αγορά. Αλλά και στην ευρύτερη των Βαλκανίων. Εμπνέοντας εμπιστοσύνη και αξιοπιστία στο κοινό ευελπιστεί στην αύξηση του πελατολογίου μέσω της πολυετούς εμπειρίας και τεχνογνωσίας που κατέχει.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO