Α ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε

Η Energy IQ, είναι μία τεχνική εμπορική εταιρεία που αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς και εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο για σπίτια όσο και για επιχειρήσεις. Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ενέργειας, οδηγεί πολλούς από εμάς στην αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

Παρακαλούμε να περιγράψετε τα πράσινα προϊόντα που παράγετε ή διαθέτετε ή τις πράσινες υπηρεσίες που παρέχετε, και να αναφέρετε εάν έχετε αποκτήσει για κάποιο από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας κάποιο πιστοποιητικό από αρμόδια διαπιστευμένα όργανα (π.χ. Eco-label, Blue Angel).

Η Energy-IQ είναι μία τεχνική-εμπορική εταιρεία, που ιδρύθηκε από διπλωματούχους μηχανικούς και ειδικεύεται στην εύρεση και εφαρμογή πρακτικών λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο για οικίες όσο και για επαγγελματικούς χώρους (καταστήματα, βιοτεχνίες - βιομηχανίες).

Επιπλέον, προσφέρει τεχνογνωσία, λύσεις και τεχνική υποστήριξη σε επιχειρηματίες που επενδύουν στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Η εταιρεία Energy-IQ, καθώς έχει συνάψει συνεργασίες με κορυφαίες αντιπροσωπείες, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Η ποιότητα των προϊόντων σε συνδυασμό με την άρτια τεχνογνωσία και την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, αναδεικνύουν την Energy-IQ ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.

Η Energy-IQ προσφέρει από λαμπτήρες LED, κλιματιστικά και αντλίες θερμότητας μέχρι φωτοβολταϊκά και συστήματα συμπαραγωγής ενέργειας με ονομαστική ισχύ έως 400kW. Στόχος των ανθρώπων της Energy-IQ είναι να προσαρμόσει τις νέες τεχνολογίες στα μέτρα του κάθε πελάτη και να καλύψει τις ανάγκες του για μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση χρημάτων.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO