Δέλτα Τεχνική

Σχεδόν 35 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας συμπληρώνει η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ, συγκεντρώνοντας τεχνική εμπειρία και αξιοπιστία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Ιδρύθηκε το 1989 ως συνέχεια της ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ και είναι σήμερα μία εταιρία με εξαιρετική φήμη στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Διαθέτει και παρέχει όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και το έμψυχο δυναμικό για την επιτυχή ανάπτυξη έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ), Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΕΞΕ) και Σύγχρονου Κλιματισμού. Στεγάζεται σε πλήρως εξοπλισμένα ιδιόκτητα γραφεία στην Αθήνα.

Η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι μία από τις πρώτες εταιρίες που προώθησε δυναμικά, ήδη από το 1980 την τεχνολογία κλιματισμού με αντλίες θερμότητας, αξιοποιώντας τη δωρεάν ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον. Σήμερα, οι αντλίες θερμότητας και η αξιοποίηση ήπιων μορφών ενέργειας από τη φύση βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Δραστηριότητες της Εταιρίας:

1. Μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας στον κτιριακό τομέα, στοχεύοντας στη σημαντικότερη πηγή καταναλώσεων : τη θέρμανση, τον κλιματισμό και την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

Η τεχνολογία που εφαρμόζουμε είναι η πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική : οι αντλίες θερμότητας (γεωθερμικές ή αεροθερμικές).

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας παρέχονται και προσφέρουν άμεσα οφέλη τόσο σε νέα κτίρια όσο και σε υφιστάμενα στα οποία αντικαθίσταται το πετρέλαιο ή άλλο συμβατικό καύσιμο.

Οι αντλίες θερμότητας βρίσκουν εφαρμογή σε κάθε είδος κτιρίου (κατοικία, γραφείο, ξενοδοχείο, βιομηχανία, δημόσια κτίρια, αθλητικά κέντρα κλπ) και είναι η μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας με τα ταχύτερα και μεγαλύτερα οικονομικά αποτελέσματα στη μείωση των εξόδων του χρήστη των κτιρίων.


2. Μελέτη, σχεδίαση και εγκατάσταση συστημάτων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε και στις οποίες διαθέτουμε εκτενή εμπειρία αφορούν όλες τις εξελιγμένες τεχνολογίες : φωτοβολταϊκά, αιολικά, μικρά υδροηλεκτρικά για χρήσεις ιδιοκατανάλωσης ή τροφοδοσίας στο δίκτυο. Οι εφαρμογές γίνονται σε ειδικευμένους σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής σε μεγάλη κλίμακα αλλά και ως συμπληρωματικές εγκαταστάσεις σε βιομηχανικές μονάδες, ακόμα και σε κατοικίες σε μικρότερη κλίμακα.

Η άρτια μελέτη και τέλεια εκτέλεση ακόμα και των πιό εξειδικευμένων εγκαταστάσεων είναι εγγυημένες τόσο από την ισχυρή υλική υποδομή όσο και από το άψογα καταρτισμένο, έτοιμο να εξυπηρετήσει έμψυχο δυναμικό της Εταιρίας. Με το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που έχει διαμορφώσει η Εταιρία είναι σε θέση να εξασφαλίζει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και την άμεση εξυπηρέτηση του, ακόμα και μετά την αγορά. Οι πιο απαιτητικοί ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εγκαταστάτες εμπιστεύονται τη ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Επιπλέον, η ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ είναι πιστοποιημένη για την εμπορία, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών και κλιματιστικών συστημάτων σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2000.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO