Ασπέρσα Ε.Π.Ε.

Η εταιρεία "Ασπέρσα Ε.Π.Ε." δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την τυποποίηση-εμπορία προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας, πρώιμα κηπευτικά, εσπεριδοειδή, αβοκάντο κλπ. , όλα προερχόμενα από την κρητική γη.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Καστέλι Κισσάμου στα Xανιά της Κρήτης σε ιδιόκτητο οικόπεδο 5 στρεμμάτων. H επιχείρηση ολοκλήρωσε τις νέες διώροφες εγκαταστάσεις της (2,500τ.μ.) στις αρχές του 2014 δημιουργώντας νέους μόνιμους αποθηκευτικούς χώρους, ψυγείων και εξοπλισμού διακίνησης . Με τις νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας θεωρείται πρωτοπόρος εταιρεία σε θέματα ελέγχου και τυποποίησης.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα BIO, ISO 22000, I.F.S., GLOBAL G.A.P.. Διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο δίκτυο πιστοποιημένων παραγωγών βιολογικής καλλιέργειας, καθώς και ένα ισχυρό δίκτυο πελατών στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Η επιχείρηση έχει διεισδύσει σε νέες αγορές όπως Γερμανία, Δανία, Αυστρία, Ρωσία, Βουλγαρία αυξάνοντας τις εξαγωγές της και προβάλλοντας στο εξωτερικό την ποιότητα των Ελληνικών προϊόντων καθώς και την σοβαρότητα των Ελληνικών επιχειρήσεων. Εξάγει το 85% του κύκλου εργασιών της έχοντας συμβόλαια συνεργασίας με τους προμηθευτές και πελάτες της πλέον των δεκαπέντε ετών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα χρηματοοικονομικά εργαλεία όπως factoring και συμβολαιακή γεωργία.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO