Αγροτική Βιολογική Εμπορική Α.Ε.

Η Βιοαγρός Α.Ε. ιδρύθηκε το 1990 από τον γεωπόνο βιοκαλλιεργητή Κώστα Παπαδόπουλο. Εδώ και 25 χρόνια αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων με τα προϊόντα της να προσφέρουν στους καταναλωτές προτάσεις υψηλής διατροφικής αξίας.

Χάρη στην τεχνογνωσία, την έρευνα και ανάπτυξη, την προσεγμένη επιλογή πρώτων υλών και τον αυστηρό ποιοτικό έλεγχο, η Βιοαγρός εξελίσσεται συνεχώς διαθέτοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής με στόχο να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον οργανισμό και στην ποιότητα ζωής.

Με κεντρικές εγκαταστάσεις στην Κρύα Βρύση της Πέλλας και υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, η Βιοαγρός διαθέτει ιδιόκτητους χώρους 4000 τμ, ψυγείο με χώρους ψυχρής αποθήκευσης σε ελεγχόμενη ατμόσφαιρα νωπών οπωροκηπευτικών και γαλακτοκομικών προϊόντων 3000 τόνων καθώς και καταψυγμένων προϊόντων 800 παλετών. Η εταιρεία ακόμη διαθέτει σύγχρονο συσκευαστήριο, αποθήκη διανομών, συντήρησης και κατάψυξης στο κέντρο της Αθήνας καθώς και στόλο μεταφορικών μέσων ο οποίος αποτελείται από 12 αυτοκίνητα συντήρησης - κατάψυξης ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση και ποιοτική μεταφορά των προϊόντων.

Επίσης, η Βιοαγρός συντονίζει τη δράση 300 και πλέον παραγωγών σε όλη την Ελλάδα με συνολική έκταση 600 εκταρίων, που καλύπτουν όλο το φάσμα των φρούτων, των λαχανικών και του ξηρού φορτίου σε όλη τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας. Ο συντονισμός περιλαμβάνει οργάνωση, προγραμματισμό και παρακολούθηση της παραγωγής, τεχνική υποστήριξη, προμήθεια εφοδίων και εκπαίδευση. Τα προϊόντα της Βιοαγρός φτάνουν σε σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων, σε εταιρίες catering καθώς και σε χονδρέμπορους σε όλη Ελλάδα. Επιπλέον η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της στις εξής χώρες: Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Αγγλία, Βουλγαρία, Καναδά, Σκανδιναβικές χώρες και Η.Π.Α.

Τέλος, με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών - καταναλωτών αναφορικά με το περιβάλλον, η Βιοαγρός προωθεί επισκέψεις σχολείων στις εγκαταστάσεις της καθώς και ομιλίες προς παραγωγούς με στόχο τη στροφή προς την ποιοτική βιολογική γεωργία.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO