Ν. Χαλακατεβάκης Ε.Π.Ε.

H Climatism ιδρύθηκε το 1995 στη Γλυφάδα και έκτοτε δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Σαφής προσανατολισμός της εταιρείας Climatism είναι οι προτάσεις, εφαρμογές και ολικές ενεργειακές λύσεις με κύριο γνώμονα τόσο την συνολική ενεργειακή αναβάθμιση για την βέλτιστη εξοικονόμηση πόρων όσο και την σημαντική βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος των πελατών που εμπιστεύονται την εταιρεία.

Η Climatism παρέχει την πληρέστερη βεντάλια ολικών ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με τις πλέον αξιόπιστες στρατηγικές συνεργασίες, όντας ο μεγαλύτερος Daikin Blue Dealer στην Ελλάδα, Samsung Master Dealer, Calpakp Premium Partner αλλά και με την επίβλεψη και υποστήριξη μιας ομάδας 40 επαγγελματιών, οι οποίοι αποτελούν το αμιγές προσωπικό της εταιρείας, με διαφορετικές εξειδικεύσεις στον τομέα της ενέργειας, ψύξης, θέρμανσης, ηλιακών εφαρμογών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Στο ενεργητικό της καταγράφονται περισσότεροι από 6.000 πελάτες με πάνω από 25.000 εγκατεστημένα μηχανήματα, ενώ η εταιρεία μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαχειρίζεται και υποστηρίζει τεχνολογικά τα έργα ενός σημαντικού κομματιού του εμπορικού, βιομηχανικού, τουριστικού, κατασκευαστικού και οικιστικού ιστού της χώρας.

Η Climatism έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για ξενοδοχειακές μονάδες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες, μεζονέτες, μονοκατοικίες και εξοχικές κατοικίες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Αττικής, τα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Επίσης η δραστηριοποίηση της εταιρείας Climatism στη συντήρηση, τόσο των εφαρμογών που έχουν πραγματοποιηθεί από την ίδια όσο και υπαρχουσών εγκαταστάσεων, αποτελεί σημαντικό τομέα των δραστηριοτήτων της εταιρείας, συμπληρώνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες με το καλύτερο after sales service.

Τέλος, η εταιρεία Climatism διαθέτει πλούσια εμπειρία σε έργα ανακαίνισης & αναβαθμισμένων ενεργειακών εγκαταστάσεων ενώ καινοτομεί με σύνθετες λύσεις ηλιακής υποβοήθησης & λοιπών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με συνδυαστικές εφαρμογές και εγκαταστάσεις κορυφαίας τεχνολογίας που εξυπηρετούν άριστα την εξοικονόμηση ενέργειας σε κλιματισμό, θέρμανση, ζεστά νερά & εξαερισμό επιτυγχάνεται εντυπωσιακή βελτίωση του ενεργειακού αποτυπώματος με ταυτόχρονη εξοικονόμηση πόρων.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO