Due Line

Η Due Line ειδικεύεται σε θέματα Ενεργειακής Διαχείρισης από το 1984. Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στους τομείς αυτούς, ακολουθώντας με συνέπεια κυρίως τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και έχοντας την ικανότητα μελέτης - επίβλεψης έργων, προσφέρει υπεύθυνα τεχνογνωσία 27 και πλέον ετών και μεγάλη γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και σχεδίασης.

Η ειδίκευση μας στους τομείς της Θέρμανσης, Ύδρευσης, Κλιματισμού, Γεωθερμίας και Φωτοβολταϊκών, καθώς και το έμπειρο προσωπικό, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή ως συνεργάτες, προσφέροντάς σας εγγυημένες λύσεις και τα καλύτερα προϊόντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα υπηρεσίων και εξυπηρέτησης.

 

Ενδεικτικά προϊόντα της εταιρίας:

  • Θέρμανση με στερεά καύσιμα.

Πρόκειται για 2 νέες ατομικές μονάδες compact για καύση pellet του κορυφαίου ιταλικού οίκου MBZItalfuoco, και έρχονταισε 3 εκδόσεις.

Η μονάδα ΤΕΚ, που είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε λεβητοστάσια και μικρούς αποθηκευτικούς χώρους, είναι εξ ολοκλήρου μονωμένη για μείωση των στατικών απωλειών.Έχει αποθηκευτικό χώρο 60kg, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης έξτρα δεξαμενής 250kg.Η μονάδα LIVING, που είναι κατάλληλη για τοποθέτηση εντός εσωτερικών χώρων καιενδείκνυται για περιπτώσεις που έχουμε αυξημένες ανάγκες σε θερμαντική απόδοση(μεζονέτες, επαγγελματικοί χώροι, χώροι γραφείων κτλ.).

Και οι 2 μονάδες διαθέτουν όλα εκείνα τα απαραίτητα πιστοποιητικά απόδοσης για ένταξη στοπρόγραμμα "Εξ οικονομώ" του ΥΠΕΚΑ.

  • Φωτοβολταϊκά

Η Due Line διαθέτει ολοκληρωμένα πακέτα που προσφέρουν τις ιδανικότερες λύσεις είτε πρόκειται για κτιριακές εφαρμογές είτε για φωτοβολταϊκά πάρκα.

Η εξειδικευμένη εμπειρία μας, η πολύχρονη συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού και το ολοκληρωμένο δίκτυο πώλησης και εγκατάστασης σε όλη την Ελλάδα αποτελούν την εγγύηση για κάθε υποψήφιο επενδυτή.

Η Due Line προσφέρει συνολικές υπηρεσίες οπουδήποτε και αν βρίσκονται, καθώς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση όλων των φάσεων της επένδυσης.

  • Ηλιακά / Ηλιοθερμικά Συστήματα
  • Με τα ηλιακά συστήματα της Due Line μπορούν να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες των πελατών σας.Τα συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν ως συνδυασμένη εγκατάσταση για τη θέρμανση νερού χρήσης και την υποστήριξη της θέρμανσης ή ως καθαρό σύστημα θέρμανσης νερού χρήσης.

Tα ηλιοθερμικά συστήματα συνδυασμένης λειτουργίας μπορούν να καλύψουν έως 65% των αναγκών μιας κατοικίας σε θέρμανση και έως 90% σε ζεστό νερό χρήσης, ανάλογα με το μέγεθος της συλλεκτικής επιφάνειας, τον όγκο του θερμοδοχείου, τα μετεωρολογικά δεδομένα της περιοχής και τα χαρακτηριστικά της κατοικίας (μέγεθος, θερμικές ανάγκες, ποιότητα μόνωσης).
Γενικά τα συστήματα αυτά αποτελούνται από το κύκλωμα των ηλιακών συλλεκτών (παραγωγή ενέργειας), το θερμοδοχείο αδρανείας (αποθήκευση ενέργειας), ένα σύστημα βοηθητικής ενέργειας (λέβητας πετρελαίου - αερίου - βιομάζας, γεωθερμική αντλία θερμότητας), ένασύστημα θέρμανσης (θερμαντικά σώματα, ενδοδαπέδια, fancoils) και ένα σύστημα ελέγχου.

  • Θερμιδομέτρηση

Η Due Line, μέσω μιας πολυετούς συνεργασίας με την MinolMesstechnik, καλύπτει κάθε ανάγκη των καταναλωτών, προσφέροντας τεχνολογικά άριστες λύσεις για την συνετή διαχείριση και μέτρηση της ενέργειας. Για πάνω από 25 χρόνια η Due Line έχει θέσει στην Ελλάδα νέα επίπεδα στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων. Η ποιότητα, η τεχνική υποστήριξη αλλά και η αφοσίωση στην ακρίβεια αποτελούν δεδομένα που έχουν εκτιμηθεί από τους πελάτες μας και από τους τελικούς καταναλωτές και μας έχουν τοποθετήσει στην κορυφή του κλάδου.

Η καινοτομία των προϊόντων αλλά και η έρευνα και ανάπτυξη νέων, επικεντρωμένων στις ανάγκες τις αγοράς έχουν αποδειχθεί στην πράξη, προσφέροντας λύσεις για όλες τις ανάγκες.

 

 

 

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO