Εμπορικές - Βιοτεχνικές - Παραγωγικές - Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Ι.Μιχελάκης Α.Ε

Η εταιρεία Κολυμπάρι Α.Ε, βρίσκεται στο Κολυμβάρι ένα γραφικό παραθαλάσσιο μέρος βορειοδυτικά της Κρήτης και 24 χιλιόμετρα από τα Χανιά. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1980 και έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και την τυποποίηση αποκλειστικά και μόνο εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ελαιολάδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.) Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης και Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) Χανίων Κρήτης, καθώς και Βιολογικού ελαιολάδου.

Το ελαιόλαδο Κολυμπάρι Α.Ε παράγεται από καρπούς ελιάς της εκλεκτής ποικιλίας «Κορωνέϊκη» οι οποίοι συλλέγονται από τους αιωνόβιους ελαιώνες της περιοχής Κολυμβαρίου.

Η εταιρεία έχει καταφέρει να παράγει ένα προϊόν αναλλοίωτο, διατηρώντας όλα τα συστατικά του, το χρυσοπράσινο χρώμα του, το φρουτώδες άρωμα και τη γεύση του, εφαρμόζοντας τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων. Η παραγωγή ελαιολάδου γίνεται σε σύγχρονα ιδιόκτητα ελαιουργεία , από υγιείς ελαιοκάρπους με φυσικές μεθόδους εξαγωγής του ελαιολάδου, με φυγοκέντριση, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αμέσως μετά από τη συγκομιδή, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας (έως 27°C) και με ελάχιστο χρόνο μάλαξης (περίπου 30 λεπτά). Η αποθήκευση γίνεται σε ειδικό χώρο με ανοξείδωτες δεξαμενές με ελεγχόμενες συνθήκες περιβάλλοντος και μεταφοράς του ελαιολάδου σύμφωνα με τους όρους της Οδηγίας 93/43 «Ασφάλεια και Υγιεινή τροφίμων».

Η τυποποίηση του ελαιολάδου γίνεται στις σύγχρονες, πλήρως αυτοποιημένες και υψηλών προδιαγραφών γραμμές εμφιάλωσης υάλινων φιαλών από 250ml έως 1 lit με δυναμικότητα 2000 φιαλών του 1lit την ώρα και μεταλλικών λευκοσιδηρών δοχείων από 500ml έως 5 lit δυναμικότητας 800 δοχείων των 5lit την ώρα.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί και λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 22000:2005, FSSC 22000, BIO HELLAS, τα πρότυπα National Organic Program USDA και BIO SUISSE εξασφαλίζοντας στον καταναλωτή ένα προϊόν άριστης ποιότητας και διατροφικής αξίας. Η επιτυχία της εταιρείας Κολυμπάρι Α.Ε, εξαρτάται από τη συνεχή παροχή προϊόντων, υψηλής ποιότητας, που ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών της. Ο αντικειμενικός στόχος της Εταιρείας είναι η τυποποίηση ελαιολάδου, που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των πελατών και των καταναλωτών, σε σχέση με την ποιότητα, την ποικιλία, την ασφάλεια και την υγιεινή του τελικού προϊόντος.

Η εταιρεία εξάγει παγκοσμίως, σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως Γερμανία, Ουκρανία, Σουηδία, Φιλανδία, Ελβετία Γαλλία, Αυστρία, Ολλανδία, Ιταλία, Τσεχία, Αγγλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, επίσης στην Αυστραλία, στις Η.Π.Α, Καναδά, Κίνα, Νότια Αφρική, Νιγηρία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και σε άλλες μικρότερες χώρες.

Η εταιρεία εγγυάται στον πελάτη – καταναλωτή μια σειρά καινοτόμων προϊόντων μέγιστης θρεπτικής αξίας προσφέροντας σταθερή ομοιομορφία στην ποιότητα και γνησιότητα.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO