Κ. Κατσίκας - Ε. Καλογιαννίδου Ο.Ε

Η εταιρεία kxkSolar ιδρύθηκε το 2010 με έδρα τη Βέροια. Λόγω της πολυετής εμπειρία της σε συνδυασμό με τα πολυάριθμα έργα και την άριστη απόδοση των εγκατεστημένων συστημάτων της, αποτελεί ήδη κυρίαρχη δύναμη στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ημαθία αλλά και γενικότερα στην περιοχή της Βόρειας Ελλάδας. Συγκεκριμένα η δραστηριότητά της είναι η εμπορία, η εγκατάσταση και η συντήρηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων. Μέχρι στιγμής, έχει εγκαταστήσει πάνω από 150 φωτοβολταϊκά σε στέγες και πάρκα.

Η kxkSolar είναι μια εταιρεία που λειτουργεί βάση προτύπου ISO 9001:2008, αποδεικνύοντας την δέσμευση για την ποιότητα των υπηρεσιών της, την δέσμευση για την ικανοποίηση των πελατών της και την επιθυμία της για συνεχή αύξηση της αποτελεσματικότητας στην ποιοτική λειτουργία της. Η kxkSolar συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων, σε Κίνα και Γερμανία, όπως επίσης και με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ονόματα στον χώρο των αντιστροφέων. Φυσικά όλα τα προϊόντα της ακολουθούν τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Τα υπόλοιπα προϊόντα όπως βάσεις στήριξης και καλώδια είναι όλα γνωστών εταιριών στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων και ακολουθούν τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές .

Η kxkSolar αναλαμβάνει:

- Ανάπτυξη του έργου Μελέτη Σκίασης και διαστάσεων φωτοβολταϊκών

- Την ενεργειακή μελέτη

- Διεκπεραίωση των διαδικασιών με την ΔΕΗ και τις δημόσιες υπηρεσίες

- Προμήθεια υλικών

- Τοποθέτηση Βάσεων - Φωτοβολταϊκών panels

- Έλεγχο-μετρήσεις

- Τελική σύνδεση του έργου με Δίκτυο (Ηλέκτριση)

- Πιστοποίηση-Εγγύηση Συντήρηση του εξοπλισμού του έργου & έλεγχο ενεργειακής απόδοσης (θερμογράφηση)

- Δημιουργία φακέλου και διεκπεραίωση διαδικασιών για τραπεζική χρηματοδότηση.

Η kxkSolar με τις γνώσεις και την εμπειρία της, είναι στην διάθεση σας, για να κάνει τον καλύτερο συνδυασμό αυτών των υλικών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO