ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ

Αφετηρία του ομίλου ΛΑΤΟ ΑΒΕΕ υπήρξε η οικογενειακή στην αρχική της μορφή επιχείρηση με την επωνυμία Χρ. Ιωάννου & ΣΙΑ, το 1970. Αντικείμενο της παραγωγικής δραστηριότητας της υπήρξε η κατασκευή σωλήνων γεωτρήσεων (γεωθερμία) και ηλιακών θερμοσιφώνων. Από το 2008 η ΛΑΤΟ δραστηριοποιείται ενεργά και στην παραγωγή συνθετικών κουφωμάτων.

Σήμερα η εταιρία έχει αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκτός.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία, η υψηλή ποιότητα, η λειτουργικότητα, η απόδοση και η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων ΛΑΤΟ, που την κάνουν να ξεχωρίζει στο χώρο.

Τα ηλιακά συστήματα κατασκευάζονται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές και η παραγωγή τους ελέγχεται σε κάθε στάδιο. Έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008, CE, SOLAR KEY MARK κ.α.

Τα συνθετικά κουφώματα κατασκευάζονται με οικολογικό profil της Γερμανικής εταιρίας KBE. Η ΚΒΕ έχει φέρει την επανάσταση στην παραγωγή συνθετικού κουφώματος αντικαθιστώντας τον μόλυβδο με το οικολογικό αβλαβές υλικό calcium-zinc. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, τηρούν όλα τα πρότυπα και εφαρμόζουν τη Δήλωση της Ευρωπαϊκής Συμμόρφωσης (CE).

Οι σωλήνες γεωτρήσεων κατασκευάζονται σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα, χρησιμοποιούνται για τη διάνοιξη γεωτρήσεων και τα τελευταία χρόνια για τα γεωθερμικά συστήματα.

Πιστεύουμε ότι είμαστε από τις λίγες εταιρίες που με όλα τα προϊόντα μας συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Share this

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO