Η Energy IQ, είναι μία τεχνική εμπορική εταιρεία που αποτελείται από διπλωματούχους μηχανικούς και εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο για σπίτια όσο και για επιχειρήσεις. Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ενέργειας, οδηγεί πολλούς από εμάς στην αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑBETΕ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων & εξοικονόμησης ενέργειας.

H εταιρεία Αποστολίδης Α.Ε.Β.Ε – ACA Lighting αποτελεί ηγετική εταιρεία του κλάδου εμπορίας και κατασκευής φωτιστικών και ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών και Ανατολικών χωρών...

Η Αφοί Xουρσουλίδη Κατασκευαστική Ο.Ε. είναι μία εταιρεία που ασχολείται με συστήματα ψύξης- θέρμανσης με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος δραστηριοποιείται σε προϊόντα και λύσεις ενέργειας για την προστασία, παραγωγή και εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας. Η εταιρία για πάνω από 25 χρόνια προάγει συνεχώς λύσεις φιλικές προς το περιβάλλον προσφέροντας προϊόντα τα οποία βοηθούν στην αύξηση της ενεργειακής αποδοτικότητας και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Το σύνολο των προϊόντων βρίσκουν εφαρμογή σε απαιτητικούς καταναλωτές ενέργειας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας παρέχει λύσεις ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Η λειτουργία Smart Grid Ready και Smart Active των συστημάτων αδιάλειπτης τροφοδοσίας UPS, τα φωτοβολταϊκά συστήματα, που στόχο έχουν να μειώσουν στο ελάχιστο την ενεργειακή κατανάλωση και τα συστήματα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας είναι μερικές από τις αποδοτικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις ενέργειας που προτείνει η εταιρία. Οι εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ξεπερνούν τα 4MW. Η εταιρία παρέχει προϊόντα και λύσεις για φωτοβολταϊκά πάρκα, αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα και συστήματα για την αυτοπαραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό Net Metering...

ΕΤΑΙΡΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ - ΔΕΙΚΤΕΣ

CO